Non Ferro BV
“uw partner in maatwerk”
contactgegevens
BouwMetaal Non Ferro BV
Nobelstraat 35
7651 DD TUBBERGEN

Tel +31 (0)546 - 44 28 18
Fax +31 (0)546 - 44 28 19
E-mail info@bouwmetaal.nl

Prefab maatwerk

BouwMetaal BV staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij vervaardigen maatwerk tot en met een lengte van 4 meter in zink, koper, plastisol, lood, aluminium en op projectmatige basis eigenlijk alle overige non-ferro metalen. Tot de doelgroepen behoren loodgieters- en installatiebedrijven, koperslagers, dakdekkers maar ook aannemers. Kortom de erkende bedrijfstak voor de bouw.

BouwMetaal BV beschikt over nieuwe, geavanceerde machines, zodat een grote flexibiliteit geboden kan worden. BouwMetaal BV levert niet alleen snel op maat, maar denkt ook graag met de klant of opdrachtgever mee. Voor raad en begeleiding bij de verwerking van de in ons pakket opgenomen produkten, klopt u zeker niet tevergeefs aan. Met onze zeer ruime ervaring weten we waar we over praten.

Naast het vervaardigen van maatwerk kan BouwMetaal BV ook uit voorraad het volledige HWA-pakket in koper en zink leveren. Enkel A-kwaliteit, scherp geprijsd en snel leverbaar. Lees voor meer informatie verder bij het kopje Groothandel.