Non Ferro BV
“uw partner in maatwerk”
contactgegevens
BouwMetaal Non Ferro BV
Nobelstraat 35
7651 DD TUBBERGEN

Tel +31 (0)546 - 44 28 18
Fax +31 (0)546 - 44 28 19
E-mail info@bouwmetaal.nl

Werken bij
Non Ferro BV

Het bewerken en verwerken van metalen is een oude ambacht welke door een steeds kleiner wordende groep 'vak-idioten' wordt uitgeoefend. BouwMetaal beschikt in zowel de prefabricage van de materialen als in het aanbrengen van de materialen over specialisten met oog voor details.

Onze non-ferroproducten worden doorgaans aangeleverd op rol op plaat door fabrikanten uit geheel europa. Met behulp van slagschaar, kraalmachine en zetbank wordt elk mogelijk detail zoveel mogelijk prefab voorbereid. Ook beschikken wij over diverse profileermachines voor meerdere systeembekledingen. Werken bij Non Ferro BV betekent werken met de modernste machines op het gebied van Non Ferro metalen. Maar ook het ambachtelijk vakwerk wordt in onze Prefab afdeling nog dagelijks toegepast.

Na deze prefabricage worden de materialen weggebracht naar de diverse opdrachtgevers of projecten. Waar ze door onze opdrachtgevers geplaatst worden of door onze eigen ploegen van Montage BV vakkundig worden aangebracht. Onze full service optie geeft de ruimte om ook complete projecten door ons te laten begeleiden in uitvoering en montage.
Klik hier door naar de site van Montage BV.

BouwMetaal Non Ferro BV “uw partner in maatwerk”