Non Ferro BV
“uw partner in maatwerk”
contactgegevens
BouwMetaal Non Ferro BV
Nobelstraat 35
7651 DD TUBBERGEN

Tel +31 (0)546 - 44 28 18
Fax +31 (0)546 - 44 28 19
E-mail info@bouwmetaal.nl

Personeel en werkplaats

Personeel is het hart van het bedrijf. Na de start in het jaar 2000 met zīn drieŽn, groeide het bedrijf in betrekkelijk korte tijd, door toenemende werkzaamheden, gestaag door naar een enthousiast team. Elke werkdag staan we voor u klaar om aan uw vraag te voldoen of om uw bestelling te verwerken. Waarbij, wanneer gevraagd of waar nodig, ook meegedacht wordt om er zo voor 100 procent verzekerd van te zijn dat uw opdracht uitgevoerd wordt zoals u of uw klant dat wenst. Oftewel zoals u kunt zien, is elke bestelling van u voor ons een feest.

Je hebt maar ťťn kans voor een eerste indruk wordt er vaak gezegd. Om een betrouwbare partner te worden, maar nog belangrijker te blijven, is het een noodzaak om mogelijke storingen bij machines tot een minimum te beperken. Bovendien is het van belang om een constant perfect product af te leveren. Dit zijn de voornaamste redenen dat er vanaf het begin voor gekozen is om in een volledig nieuw machinepark te investeren.

Tevens is er bij het zoeken naar een geschikte werkplaats bewust gekozen voor een ruime hal met veel lichtinval bij de machines. Zoals hiernaast ook duidelijk te zien is, is er veel licht op de werkplek. Daarnaast is na enig puzzelwerk gekozen voor een zo optimaal mogelijke opstelling van de machines om de loopafstanden kort te houden om zodanig zo efficiŽnt mogelijk te werken.